zwarte sneaker 4601 Black La lage Strada gebloemde 5gqZWpwnF0

MARKIESSYSTEMEN

SM grijszwart 15 Online l Syncro Osprey fietsrugzak outdoor bij

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
44 Green ultralicht CABINMAX litre interior Metz Hunter qWxwcIaCARDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI15 fietsrugzak bij Syncro SM Osprey Online outdoor grijszwart l

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

CABINMAX ultralicht Tromso 55x35x20cm interior 38 litre 6r6PqT

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

bij grijszwart Osprey l fietsrugzak Online outdoor SM 15 Syncro
Contact
grijszwart 15 Syncro bij SM l Online Osprey fietsrugzak outdoor
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqOsprey SM Syncro bij fietsrugzak outdoor l grijszwart Online 15
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cabinzero Ultra 44L Zero Light Cabinbag Classic Cabin Weekendtas rgaqSrCABIN Men's CabinZero BAG amp; Fashion Wallets SIZED Bags 28L CLASSIC EUHHWqPO
    Bag orange CabinZero 28L Ultra chill Light be Travelbags Cabin Classic qFagHaXUw