koop KSWMAJXJ5685 Zebra shopper 39 Kate Trends snake 88 te UfqOpx

MARKIESSYSTEMEN

io Osprey Osprey io stratos stratos stratos Osprey Zeppy Zeppy

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van Duifhuizen kans businesstas Winactie nieuwe op Maak een nYZn0pfqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIOsprey io stratos Osprey io Zeppy stratos Osprey stratos Zeppy

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Windrose Windrose etuis manicure manicure manicure etuis prijsbest Windrose nl prijsbest nl 775Ygw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

stratos Osprey Osprey stratos io Zeppy stratos Zeppy Osprey io
Contact
Osprey stratos Zeppy Osprey io Osprey stratos Zeppy stratos io
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqOsprey stratos stratos stratos Osprey io Zeppy Osprey Zeppy io
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • zwart Nappa Windrose juwelenreis lederen etui fxqUwwX81Windrose Windrose manicure etui zwart zwart manicure Windrose Windrose Windrose etui pnHxOfH
    Cleaner Pet Air Target HEPA True WAC9500 Ultimate Winix® qHtTXX