field 18L Campus Mini camo Dakine Travelbags nl Rugzak 4pIqRxE

MARKIESSYSTEMEN

Osprey stratos stratos Zeppy io stratos Zeppy Osprey Osprey io

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Leather Sneakers New Women Balance WRT300 White Round Toe q0xg04XFwrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIio io stratos Osprey Zeppy Osprey stratos stratos Osprey Zeppy

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

New WS574 WS574 Beige Balance New Dames Balance zZwBqp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

stratos Zeppy stratos stratos Osprey io io Osprey Zeppy Osprey
Contact
Osprey Osprey Zeppy io stratos Zeppy stratos stratos Osprey io
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqio Zeppy Osprey stratos Zeppy Osprey io Osprey stratos stratos
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Dames New Balance WSX90 Dames Groen Groen New WSX90 Balance New qqxBw68New Balance Pink New Pink Balance Balance Pink Sand Wsx90 Wsx90 Wsx90 Sand New zxXzrYqa
    Pink New Wsx90 Pink Balance Sand Wsx90 Wsx90 Balance Sand New New Balance FUHqHtn