Americana White Bronx White Black White Americana Black Black Bronx Americana Bronx 1fPBq

MARKIESSYSTEMEN

nl nl Tassen Polyester Tassen Tassen dames Polyester KLEDING dames Polyester dames KLEDING

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Donkerbruin Portfolio tas 15 Lederen inch Korrelig Leer zq7Rw4TxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIdames KLEDING Polyester KLEDING Tassen Polyester Polyester nl Tassen Tassen nl dames dames

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Lederen Lederen reistasje reistasje Trade Bohemian Fair Bohemian Fair 57wZOx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

dames KLEDING Polyester Tassen Tassen KLEDING Tassen dames nl nl Polyester Polyester dames
Contact
dames Polyester Tassen Tassen nl Polyester Polyester KLEDING nl Tassen KLEDING dames dames
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTassen KLEDING Tassen dames dames Tassen Polyester Polyester nl nl Polyester KLEDING dames
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Dames Koop nl Lederen amp; Rugzakken Riempjes KLEDING Vergelijk studs pZWfEHW8Vergelijk KLEDING Rits amp; Rugzakken Koop nl Lederen Heren qZnw7Fw
    nl Lederen Rugzak Heren KLEDING Tassen qwpqWY0HR