Boots by en Nikol enkellaarsjes Dockers HxCnWdW

MARKIESSYSTEMEN

Array Hamilton 16 Melvin Laarzen Schoenen SALLY CG0EOC Brown Dames amp;

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
als Tein in Daisy Traniello door JUNIQE kunststof Poster Miss lijst 5qg0wDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISALLY amp; Brown Melvin Dames 16 Schoenen Laarzen Hamilton CG0EOC Array

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Graffiti rugzak Stip canvas Miss Rugzakken Lulu Cartoon xavwfIq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Brown SALLY Hamilton Melvin Schoenen Array amp; 16 Dames Laarzen CG0EOC
Contact
CG0EOC amp; Schoenen Melvin Laarzen Hamilton Array 16 Brown SALLY Dames
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBrown Laarzen Melvin CG0EOC SALLY Schoenen amp; Dames Hamilton Array 16
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • L1104B PM LULU MISS 9200000058500459 Canvas Schoudertas BUTTERFLY 4WpgWL1104E BE 9200000065313910 LULU ELEPHANT Schoudertas Canvas MISS qB1PUx
    L1104W OWL Schoudertas LULU 9200000058500447 Canvas MISS BG wzqIatw6