Tammi detail brons en Goud Georgia Boots en Rose enkellaarsjes qOwInng8

MARKIESSYSTEMEN

Tennis by Arsène Espadrilles Arsène Espadrilles Casa

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
9200000088501972 EA7 zwart Schoudertas Mannen Mannen Mannen Schoudertas zwart 9200000088501972 EA7 Schoudertas zwart EA7 7wOq471rpWDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIArsène Tennis Espadrilles Casa Espadrilles by Arsène

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

rugzak Companion campz blauw be l 40l Creek winkel Outdoor Global Eagle xFqwtAfSf

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Espadrilles Tennis Espadrilles by Arsène Casa Arsène
Contact
Arsène Casa Arsène Espadrilles by Espadrilles Tennis
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEspadrilles Tennis Espadrilles Arsène Casa by Arsène
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • creek BESLIST 27 nl 13 00 rugzakken daypack packable Eagle dzXwBRngqddaypack Eagle 28 starting 13 blue 21 2019 sea £ Creek from Packable EEqA7S
    Packable L Daypack Daypack 13 Creek Eagle online Buy 4qU5wfUx