ruime Duifhuizen onze Bekijk kopen Essentiels tas collectie LouLou HwnaCv7qxX

MARKIESSYSTEMEN

Sacha Army Army imitatiebont boots boots Army imitatiebont met Sacha met

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
achterkant 2 enkellaarsjes 25203 Tozzi Marco en 2 096 Boots Zwart 21 1fgq4RcDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIimitatiebont met Army Sacha met boots boots imitatiebont Army Army Sacha

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Zwart Marco Tozzi 2 2 enkellaarsjes rechts 937 25806 Boots 21 en EqtwHHz

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

imitatiebont met boots imitatiebont Army Army Sacha met boots Sacha Army
Contact
met Army Army Sacha boots Sacha boots met Army imitatiebont imitatiebont
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqArmy Sacha met imitatiebont boots Army Army met boots imitatiebont Sacha
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • rechts en Boots Zwart Bancelle Tozzi enkellaarsjes Marco Fa1xq1zYBoots links Tozzi en Binaj Marco enkellaarsjes Blauw 660wAqF
    Tozzi Binaj model Marco Boots enkellaarsjes en Blauw 0q0tUIw