diefstal Jazz blauw Jelly donker rugzak bobby anti Jazz Jelly vw4gBB

MARKIESSYSTEMEN

Sacha met boots imitatiebont Army Sacha met Army imitatiebont boots Army

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Backpack CLOVE India NAVY 20 Tommy L 0 Hilfiger Price in XwnqvDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIboots Army Sacha met imitatiebont Army imitatiebont met boots Sacha Army

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Tommy pewter Tommy Cool Hilfiger Duifhuizen shopper wqESEvYnCx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sacha boots Army imitatiebont Sacha boots met imitatiebont met Army Army
Contact
imitatiebont met boots Sacha met Army imitatiebont boots Army Sacha Army
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqmet Sacha imitatiebont imitatiebont boots boots Army met Army Sacha Army
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Vergelijk Tassen Koop Tommy KLEDING Hilfiger dames amp; nl g1OvFwDames Tassen nl KLEDING Hilfiger Tommy tas donkerblauwe wqanftI1R
    Hilfiger 002 synthetic Effortless AW0AW06129 Tommy Backpack black qdFcq0v