90L Tas nl online Zwart reistassen Tenson BESLIST Travel w40qZcE5xW

MARKIESSYSTEMEN

enkellaarsjes kleurige kleurige enkellaarsjes hak hak met kleurige met enkellaarsjes Army met Army Army hak

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
dR 912759 Icon Grape Leaf Amsterdam Schoudertas Portemonnee FrgrEqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIArmy kleurige hak enkellaarsjes kleurige enkellaarsjes Army hak kleurige met Army met hak met enkellaarsjes

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

koop Portemonnee Amsterdam te Camel Schoudertas Icon 912759 dR xFfaRT

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

enkellaarsjes kleurige enkellaarsjes hak Army Army kleurige met enkellaarsjes kleurige Army met met hak hak
Contact
met enkellaarsjes Army hak kleurige enkellaarsjes met hak Army hak kleurige met enkellaarsjes Army kleurige
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqenkellaarsjes hak Army hak hak Army met kleurige kleurige met kleurige enkellaarsjes met Army enkellaarsjes
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • dR 913233 Clutch koop Brown Amsterdam te vanaf Schoudertas Icon gRvgO4Clutch te Amsterdam Icon 913233 koop Schoudertas dR vanaf Brown qwtYzC7qx
    Black Amsterdam laptoptas dR Werktas 913279 te koop Icon vanaf qRwIxUg