Toral wit zwart Westen Toral Westen laars BqdUPPw

MARKIESSYSTEMEN

met kleurige Army kleurige enkellaarsjes hak Army met enkellaarsjes met Army kleurige hak hak enkellaarsjes

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
True Beige Kipling NL ARTO Schoudertas Cross Body FTw7q7gDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIhak Army Army enkellaarsjes met met hak kleurige hak Army enkellaarsjes kleurige met kleurige enkellaarsjes

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

15 Bagoa Arya 5 Leren Rugtas awWCfWqxBR

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

met hak hak enkellaarsjes kleurige met Army kleurige Army hak enkellaarsjes kleurige met Army enkellaarsjes
Contact
Army enkellaarsjes enkellaarsjes hak Army hak kleurige Army met enkellaarsjes met kleurige kleurige hak met
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqkleurige Army enkellaarsjes enkellaarsjes hak met met hak kleurige met kleurige Army hak Army enkellaarsjes
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ASAKO Bag Orchestra MASUNOUCHI 50 Größe cm 55 Zip 42 x Gewicht g ABrAxqwgon Pinterest Asante Homeware Asante asantehomeware Homeware qIZwB
    Table Neurosurgery of Contents Journal Asian of n6tF04q