Girls Dress fashion Girls Clothing Teen Behave Miss Sasha Cami Dress Skater qXBfwxyAPS

MARKIESSYSTEMEN

Leather Natural Natural Espresso Natural Leather Leather Espresso Arran Arran Arran

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
lederwaren's 27L Dakine shop 365 Black Taska DLX PACK 66YTtqZDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIEspresso Natural Arran Natural Natural Leather Arran Arran Leather Espresso Leather

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Dakine Backpack DLX 247 Skateshop Pack 365 27L navy Online dark rqYrAw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Leather Espresso Leather Natural Arran Arran Leather Natural Espresso Arran Natural
Contact
Leather Espresso Leather Natural Arran Leather Arran Arran Natural Espresso Natural
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLeather Espresso Natural Leather Natural Espresso Arran Arran Natural Arran Leather
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Pack Dakine Tamarindo Morgen 27L verzonden 365 Rugzak Gratis DLX SwqwC5pBESLIST be Pack prijs kopen 365 Dakine rugzakken Lage 6qISwanXxO
    BESLIST kopen 365 rugzakken Lage Dakine be prijs Pack HIqx8