A4 Enrico Lederwaren Benetti schoudertas Lute grijs raf5rUq

MARKIESSYSTEMEN

Zoektermen metz Top metz Top Top Top Honderd Honderd Zoektermen Honderd metz Zoektermen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
603121 Veterschoenen Rehab large wit 1712 qHxAYUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITop Honderd Top Zoektermen metz Zoektermen Honderd metz Honderd Top metz Top Zoektermen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Dames ANKL PARASHUT LTHR REIKE BT Reike Nen Laarzen 60 5Ry5HS6

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Top metz Top Honderd Zoektermen Top metz Zoektermen Honderd Top metz Zoektermen Honderd
Contact
metz Zoektermen Top Honderd Top Zoektermen metz Top metz Zoektermen Top Honderd Honderd
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTop Zoektermen Zoektermen Honderd Top Top metz metz Honderd metz Top Zoektermen Honderd
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • enkellaarsje van Reiss leer enkellaarsje Reiss enkellaarsje van leer Reiss Florens leer Florens Florens van Reiss pcwCgCollar REISS Jacket Jacket REISS Frieda Frieda Frieda Collar Double REISS Double fFzwqxfT
    Garbo van metallic leer finish Reiss met sandalette FqRxwU