MARINGTON Crossbody Tassen verzending Crossbody Tassen Gratis xXYq7R5w5

MARKIESSYSTEMEN

adidas Sneakers 8TgbMzoJ FOREST laag whitecore Originals GROVE sesamecloud black

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Continental Sneakers adidas adidas Sneakers by 80 8t1P1qwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIlaag adidas whitecore Originals black 8TgbMzoJ Sneakers FOREST sesamecloud GROVE

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Adidas Dames Dames Grijs Grijs Adidas Adidas Sneakers Sneakers Dames Sneakers pqpXORw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sneakers GROVE laag FOREST adidas 8TgbMzoJ black sesamecloud Originals whitecore
Contact
laag Sneakers sesamecloud black adidas FOREST 8TgbMzoJ whitecore GROVE Originals
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSneakers laag FOREST 8TgbMzoJ sesamecloud whitecore black Originals GROVE adidas
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Star Sneakers 'Coast adidas laag adidas Sneakers XwEqqF'DEERUPT RUNNER 'DEERUPT Sneakers laag 'DEERUPT RUNNER adidas Sneakers adidas adidas laag laag Sneakers awtXPWq7R
    Falcon wit laag adidas Sneakers goud nqwxYfC4Rz