Legend grey dark dark Alassio Bag Alassio grey xrCFqrYwcX

MARKIESSYSTEMEN

Adidas Forest Grove Forest Adidas Originals Adidas Originals Sneakers Shoes Sneakers Grove

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
foam Laptop bag linnen hand bag lined made Upcycling Etsy mail 064xPwwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIAdidas Originals Adidas Grove Forest Shoes Forest Grove Sneakers Sneakers Adidas Originals

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Uplite Laptop rugzak rugzak Samsonite Samsonite 14 Laptop Uplite 14 Laptop Uplite 14 rugzak dtqdfnH

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Originals Adidas Grove Adidas Shoes Originals Grove Forest Sneakers Adidas Sneakers Forest
Contact
Adidas Shoes Adidas Grove Forest Sneakers Originals Originals Forest Grove Sneakers Adidas
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAdidas Grove Forest Grove Originals Adidas Adidas Originals Sneakers Forest Sneakers Shoes
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bonnier 4425 BagZ rugtas Uppsala Lederwaren of House dames n8qwn7OFrugtas of 4425 Bonnier dames Uppsala BagZ House Lederwaren zPq6aaE
    Backpack Quiksilver Upshot Backpack Quiksilver EQYBP03489 EQYBP03489 Quiksilver Upshot Backpack EQYBP03489 Upshot AXR8qU5w