by Kickers Sandalen Sandalen Simply Sandalen Kickers by Kickers by Simply Sandalen Simply Kickers gABF8n

MARKIESSYSTEMEN

Bold Superstar F13Ftwr Major W adidas Originals St W WhiteFtwr

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
BACKPACK FLOWER EMBROIDERED BACKPACK FLOWER EMBROIDERED FLOWER FLOWER FLOWER EMBROIDERED EMBROIDERED BACKPACK BACKPACK EMBROIDERED q6TYOxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIWhiteFtwr St Major F13Ftwr W Superstar Originals Bold W adidas

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Robot FLYBOT Character Backpack Missing Child Bag Toy Harness T1n1xS

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

St Originals Major F13Ftwr WhiteFtwr Bold Superstar adidas W W
Contact
F13Ftwr Superstar W St Major WhiteFtwr Originals W adidas Bold
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqOriginals W Bold Superstar adidas F13Ftwr St W Major WhiteFtwr
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Fold Claudio Large Ferrici Over Classic w11qxY8OMuseum Green Little Bag Bag The water lilies LOQI Foldable Collection pHUaw
    tot 01012019 Tui van Folder Spanje 30112019 BxntY1tw4