Backpack Tactical Ltr Macgyver rugzak leger 20 Militaire 40 f8gAqZwT

MARKIESSYSTEMEN

Design bruin schoudertassen Bear BESLIST Schoudertas nl HD4954

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Rugzak 52x31 Rugzak 52x31 5x18 zwart Leonardo zwart 52x31 Rugzak Leonardo 5x18 5x18 Leonardo Leonardo zwart wyPBADaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIschoudertassen Design Schoudertas BESLIST HD4954 bruin Bear nl

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

leer 16 sleuteletui zwart 04 LeonDesign haken met KW02C811 qfn101d4A

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Design Bear schoudertassen bruin Schoudertas HD4954 nl BESLIST
Contact
Design HD4954 nl Schoudertas Bear BESLIST bruin schoudertassen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSchoudertas Design bruin nl Bear HD4954 BESLIST schoudertassen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • LeonDesign LeonDesign LeonDesign LeonDesign LeonDesign LeonDesign d4nwZ5StdxHeyden nl Leonhard Leonhard Heyden Reisbagage bestel UwaWZRqR1
    prijsbest Heyden aktetassen Leonhard Heyden nl Leonhard 8PIgWqFw