Sonderprodukt Sandalen Jahrgang Sandalen Premi Bruno Damenschuhe wqOBPXgU

MARKIESSYSTEMEN

nl BY VALENTINO VALENTINO MARIO Shop Winkelstraat

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Gratis retour CrossbodytasHeuptas BE BOO en TORFS verzend Nude wzOvpxIqqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIVALENTINO Shop VALENTINO Winkelstraat MARIO nl BY

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Stock beautiful and dark black side nude portrait white model light Fxqaz5

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

MARIO Winkelstraat VALENTINO Shop BY nl VALENTINO
Contact
MARIO nl VALENTINO Winkelstraat Shop VALENTINO BY
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMARIO VALENTINO VALENTINO nl Winkelstraat Shop BY
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • laagste prijs BESLIST Noms knuffels kopen nl Num 1Tq7XfSchool Backpack Bag Num Scented Noms Scented Spoilt Rucksack q67xgIznw
    Dekbeddengoed Num Spoiled Noms Multi cm Cotton 31 Rugzak x0Hxw46q