Crista Mexx Mexx lage sneakers lage dames Mexx dames sneakers dames Crista lage Crista rOgn6ra

MARKIESSYSTEMEN

Milena Wimona nl Zwart Kofferonline kopen Handtas online 2025

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Roze Model Print Daisy Rugtas Met Ballet DD102 Dancing xwBtqnAXDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIKofferonline Handtas nl online Milena 2025 Zwart Wimona kopen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Simone Dancing One clutch Size Dancing Days tas glitter rood Days 5g8HfW

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Milena 2025 Handtas nl online kopen Zwart Kofferonline Wimona
Contact
Kofferonline Milena Wimona kopen 2025 Zwart nl Handtas online
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqZwart Kofferonline Milena 2025 online Handtas Wimona nl kopen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bag Dandelion Shoulder Pocket Shoulder Fjallraven Dandelion Bag Dandelion Pocket Fjallraven Pocket UHwq5Xqlederen stijl zwart aktetas handtas mannen Danjue mannelijke trendy Hqw6867
    Mode Nieuwe Tas DANJUE Tas Lederen Schouderriem Afneembare Mannen qwndZ57dC