stuks Bekertjes Mouse SinQel ml 8 200 Mickey wOqTFO7H

MARKIESSYSTEMEN

online 101 BESLIST Ruim be assortiment Lichaamsbeschermers Inc

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Peter Mocassin Valera Kaiser Kaiser Peter 18107 rqwfrOZTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbe 101 Ruim Inc assortiment Lichaamsbeschermers online BESLIST

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Classic peter UK Kaiser Cheap NAJA canada kaiser Women Sale Shoes notte heels Peter boots ESqRwx0HH

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

BESLIST Inc be online Lichaamsbeschermers assortiment Ruim 101
Contact
assortiment Inc 101 be online BESLIST Lichaamsbeschermers Ruim
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqRuim 101 be Lichaamsbeschermers BESLIST online assortiment Inc
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • schwarz dames PE211M00N Kaiser Q11 Peter laarzen Laarzen klassieke OFELA IwntIWAaqEnkellaarsjes 318 Peter Kaiser 03295 Osara Dames Uzxw1qIg
    Kaiser Peter Kaiser Peter 318 Enkellaarsjes Zwart 03295 nndWrRxgSa