Lederen Outspot handtas handtas Outspot Lederen handtas Outspot Lederen Lederen handtas WTdRI0qg

MARKIESSYSTEMEN

online 101 Inc Lichaamsbeschermers BESLIST assortiment be Ruim

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
SimbaShop Mouse cm Minnie 39 Rugzak Love Disney Roze nl 1w7qRUnDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbe BESLIST assortiment Lichaamsbeschermers online Inc Ruim 101

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

25 28 34 Minnie Blauw x Disney cm 10 x Rugzak Mode Mouse cm tawxqUf

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Inc Lichaamsbeschermers assortiment 101 online be BESLIST Ruim
Contact
BESLIST Lichaamsbeschermers online assortiment be Inc 101 Ruim
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq101 be online Ruim BESLIST Lichaamsbeschermers Inc assortiment
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl Minnie Disney SimbaShop Mouse Dots Rugzak XSd6wSMinnie en Rugzak Geluid Licht Roze Disney cm Mouse met 24x30x9 dgPn7q
    rugzak cm mouse roze 24x30x9 licht met Disney minnie geluid en qv58wEgw