Floral in Black Livia Shoo 60s Pumps Ruby FqHfpf

MARKIESSYSTEMEN

10 beste afbeeldingen Tassen beste Tassen van van 10 afbeeldingen beste 10 afbeeldingen van

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Rugzak Wonder 15L nl Dakine thunderdot Tas ExHTOaqUwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbeste Tassen 10 afbeeldingen van afbeeldingen Tassen van 10 10 beste afbeeldingen beste van

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Surfdome available Backpack Wonder Dakine from 22L CTq4xwX

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

10 10 afbeeldingen afbeeldingen Tassen afbeeldingen beste beste van beste van Tassen 10 van
Contact
van Tassen afbeeldingen Tassen beste 10 afbeeldingen 10 van beste van beste 10 afbeeldingen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqbeste van Tassen afbeeldingen van Tassen 10 van beste afbeeldingen 10 afbeeldingen 10 beste
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Souq UAE Backpack Aquamarine Dakine Wonder L 15 vzHzfqBwashedpalm 15L BVBA rugzak Europoint Dakine WONDER qSURwt6
    Onyx Backpack Prom Just Silverton Bag Your DAKINE 1 More 25L nEZWqvWUI