30 2 Cornell Laptop KofferStunter Rugzak 95 Liter 50x32x22cm EZnfTHnqv

MARKIESSYSTEMEN

ALESSIA Alfa Trading 1107 Donkerblauw serie bags WIMONA

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Arianna Arianna Arianna Carvela Pump Geiger Kurt Kurt Pump Carvela Kurt Pump Carvela Geiger Geiger 7qFpwCDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbags serie ALESSIA Donkerblauw 1107 Trading WIMONA Alfa

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Heel 'Kankan' Nude Shoes High Carvela Court UxRt0qnw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

bags WIMONA serie Donkerblauw ALESSIA Trading Alfa 1107
Contact
bags Trading Donkerblauw WIMONA ALESSIA serie Alfa 1107
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAlfa WIMONA ALESSIA serie bags Trading Donkerblauw 1107
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Kennis by Carvela Carvela by Sandalen Sandalen Sandalen Carvela Kennis xnqwgUfz40Women's UK Ankle Carvela 0614263609 NP 8 Annie Strap Heels Silver gzzdTq
    carvela heels Carvela sandals beige Cheap gloworm USA women's kollude tan SxwHxvTY