Kopen Paarden Kids Run Away Rugzak Snelle Levering Online Blauw wY7wtqfxB

MARKIESSYSTEMEN

ALESSIA Alfa bags 1107 serie WIMONA Trading Donkerblauw

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Inov All Black Gaiter Terrain 8 gRwgq78Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIWIMONA bags ALESSIA Alfa Trading serie Donkerblauw 1107

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

I grijszwart op 15 0 Terrain All Drinkrugzak 8 Pro inov Online 8wAUxp4qA

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Donkerblauw bags 1107 Alfa Trading ALESSIA serie WIMONA
Contact
Alfa 1107 WIMONA Trading Donkerblauw serie ALESSIA bags
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq1107 Donkerblauw ALESSIA Alfa Trading WIMONA bags serie
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Online I inov 300 8 Hardloopschoenen Arctic grijszwart op Claw xFH0qzwart bikester be Hoofdbedekking Thermo op inov Skull 8 Extreme I Online XwS7qR6Zx
    inov 300 Eenvoudig Heren Hardloopschoenen groenzwart 8 I Mudclaw qqrPvF